Introductie

Welkom op mijn website mosamisa.nl. Mijn naam is Jolanda de Graaf en ben woonachtig in De Goorn (een dorpje in West-Friesland in de buurt van Hoorn).

Mosamisa staat voor de eerste twee letters van onze eerste vier poezen, namelijk: Moos, Saartje, Minoes en Sabine. Naast het verzorgen van onze Brits Kortharen, heb ik een kleinschalig kattenhotel.

Mijn keuze is gevallen op het ras Brits Korthaar omdat dit ras er om bekend staat een zeer lief en rustig karakter te hebben. De eerste twee jaar zijn de kittens net zo speels als andere kittens, hierna zijn ze rustiger dan de meeste andere rassen. Juist hierdoor is dit ras zeer geschikt om binnen te houden! Op dit moment is de Brits Korthaar uitgegroeid tot een van de populairste rassen.

Voor het bekijken van documenten is gebruik gemaakt van het PDF bestandsformaat. Voor het lezen hiervan dient minimaal Adobe Acrobat Reader versie 7.0 op uw computer te zijn geïnstalleerd. Indien u na het lezen van de informatie, vragen of interesse heeft, kunt u telefonisch contact opnemen of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen (via het E-mail formulier op de Contact pagina).


Met vriendelijke groet,

Jolanda de Graaf.