HET KATTENHOTEL


Kattenpension Mosamisa is een kleinschalig luxe hotel waarin uw kat niet in een hok wordt geplaatst! Uw kat bepaalt zelf of hij/zij binnen of buiten verblijft. Mosamisa is met name geschikt voor katteneigenaren in de buurt van Hoorn, Purmerend en Alkmaar die een tijdelijk verblijf zoeken voor hun kat(ten). Aandacht voor uw kat(ten) en hygiƫne staan bij Mosamisa voorop.


Mosamisa bestaat uit een buitenverblijf gekoppeld aan een verwarmd binnenverblijf. De toegang tot het buitenverblijf is voorzien van een sluis (twee deuren achter elkaar) om te voorkomen dat (een) kat(ten) tijdens het betreden van het kattenverblijf (kan) (kunnen) wegglippen. Het kattenverblijf is knus en gezellig ingericht met voldoende daglicht, leuke speeltjes, diverse krabpalen en stellingen van kastanjehout. Uiteraard beschikt Mosamisa ook over een ruime quarantainekooi in een aparte ruimte.


De katten verblijven in een groepje, dit gaat prima omdat alle katten op dat moment in een voor hun vreemde omgeving zijn. Mosamisa gebruikt uitsluitend droog voer van het merk Royal CaninTM en heeft de volgende varianten op voorraad: Sensible, British Shorthair, Digestive Comfort, Hair & Skin, Kitten 36 en Siamese. In overleg kan ook nat voer (Royal Canin Wet Babycat Instinctive 10 en Royal Canin Wet Instinctive (7+)) worden geserveerd.


Voor meer informatie zie hier onze voorwaarden. U kunt alleen op afspraak bij Mosamisa terecht! Ook zijn we goed bereikbaar vanuit Opmeer, Schagen, Amsterdam, Volendam en Zaandam.